Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Овако изгледа овца која није шишана ПЕТ година! (ФОТО)

Једна овца скренула је пажњу јавности јер није ошишана пуних пет година

1614352580_ireland-1985088_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Иако овце треба шишати једном годишње, због њихове вуне која брзо постане незгодна и гломазна, један напуштена овца из Аустралије, живи је доказ за то, колико вуна може бити тешка и кабаста.

Прочитајте још: У малој цркви на ИСТОКУ СРБИЈЕ налазе се мошти које су учиниле многа чуда, а подигао ју је Византијски цар (ФОТО)

Фотографија је брзо постала вирална и прави хит, а многи не могу да поверују како изгледа ова животиња. Буквално делује,као да је неко умотао у ћебе.

Овце треба ошишати барем једном годишње, иначе вуна наставља да расте, као што се овде догодило

Радници у једном азилу који су је пронашли, назвали су је Барак, по аустралијанској Викторији, а у време када је спашена, тешко је било препознати да се ради о овци. Под гомилом вуне и прљавштином имала је невероватних 35 килограма.

Спашена је након што су је људи виделу у дивљини и обавестили азил о томе. Они су на Фејсбуку написали како су се овци због све веће вуне свакога дана смањивале шансе да преживи, па су одлучили да јој помогну.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas