Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИ

Погледајте како се БАХАТЕ власници кућних љубимаца и на које ЛУКСУЗНЕ ствари "ДРЕШЕ КЕСУ"

Најбољег човековог пријатеља облаче у кожне јакне и крзнене мантиле

Depositphotos_10886454_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото
Oglas

Власиници паса стално воле да истичу како много воле своје љубимце и гледају да им обезебеде све шта им је потребно за нормалан и срећан живот. Међутим, поједини иду много корака даље и паре задовољно троше на скупе и луксузне ствари, парфеме и предмете које, разуме се, псима и нису баш преко потребне...

Прочитајте још: Комшије их не воле: Ово је ЈЕДИНИ НАЧИН да умирите највеће лајавце међу псима

Фото: Депозит фото

Псе воле да облаче у одела са краватама и лептир машнама, у хаљинице, стављају им мараме око врата, а има и оних који љубимцима радо набаве костиме популарних суперхероја и антихероја, попут Супермена, Спајдермена, Дарт Вејдера...

Кишу не воли нико, па ни ваш пас, па су зато градски пет шопови обезбедили и кишне мантиле и кабанице. Цене мантила и кабаница крећу се од отприлике 500 динара до 2000 динара, а чак и више, за оне брендиране. За мантилиће за крзном издвајају минимално 1500 динара. Џемпери за псе коштају 1000 динара, а има и скупљих, чак и преко 2000 динара.

Мантили за псе коштају и преко 2000 динара

Модни детаљи као што су машнице коштају чак 2460 динара за 10 комада. Сунчане наочаре за пса иду до 1000 динара. Топле чизме према пет шоп радњама требају и псима, па за пар црних ципела траже 1850 динара. Мајице су нешто јефтиније за које власици издвајају око 700 динара. Продавци нуде чак и кожне јакне за љубимце по цени од 1850 динара. Хаљиницу са тилом власници могу пазарити за 1200 динара.

За десет машница за псе плаћају 2460 динара
Фото: Депозит фото

У пет шоповима постоји посебан одељак за козметику. Дезодоранса нема испод 1000 динара, док су парфеми, разуме се, скупљи и коштају и по неколико хиљада динара по комаду. Спрејеви, пене и лосиони за суво купање паса коштају такође преко 1000 динара. Има чак и светлуцавих спрејева по цени од 1450 динара. 

Од скупе пратеће опреме за псе издвајају се јастуци и лежаљке чије су цене поприлично папрене . Јастуци на којима љубимци воле да леже коштају од 6870 динара до 10300!

Прочитајте још: Пси могу да буду вегетаријанци, а шта је са МАЧКАМА?

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas