Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉИ

Расе паса за особе склоне АЛЕРГИЈАМА: Они су најпогоднији

Пси могу да буду диван додатак породици, који ће је без сумње неизмерно обогатити

1651060602_dog-4820566_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоји на стотине различитих раса и заиста је велики изазов пронаћи ону која ће се најбоље уклопити у вашу породицу. Још је задатак тежи ако сте особа склона алергијама.

Коврџави бишон

Једна од најпопуларнијих раса паса међу људима који су склони алергијама је свакако коврџави бишон. Ова умиљата раса је позната по томе што је врло лака за дресуру и изузетно привржена свом власнику. Иако има густу длаку бишон уопште није склон лињању. Једина ваша обавеза око њега биће четкање како би се спречило накупљање перути, а осим тога са овим псом нећете имати већих проблема.

Фото: пиxабаy

Прочитајте још: Инвалидска колица за ЗЛАТНУ РИБИЦУ! Овај љубазан човек решио је да помогне свом љубимцу са инвалидитетом (ВИДЕО)

Ши цу

Још један неодољиво сладак пас дуге длаке налази се на нашој листи и спреман је да буде ваш најбољи пријатељ. У питању је ши цу, пас који заиста изгледа као играчка. Овај дугодлаки лепотан ће од вас захтевати дневно четкање како се његова длака не би запетљала, а на тој услузи захвалиће вам се вишечасовним мажењем. Толико је мали и компактан да га свуда можете носити са собом.

Лабрадудла

Овај пас необичног имена настао је још необичније, укрштањем лабрадор ретривера и једне од 3 врсте пудли. Наиме, пудле су познате по томе што се не лињају и што су изузетно умиљати љубимци. Ако су међутим оне ипак превише љупке за ваш укус, лабрадудла је можда боља варијанта. Готово да је немогуће одолети овом псу који изгледа као џиновски плишани меда, који једва чека да вам скочи у загрљај.

Прочитајте још: Ваш пас воли да једе мачије посластице: Проверите да ли би то смео да ради

Малтезер

Још једна пахуљаста бела лоптица налази се на нашој листи и може да буде ваш љубимац из снова, а да вам притом не изазове алергијску реакцију. У питању је малтезер, неодољиво симпатична раса која ће вас радо пратити у стопу где год да кренете. Чак и особе које имају тешке облике алергија могу без икаквих проблема да држе у стану овог пса. Осим тога малтезер чак и не захтева од вас да га свакодневно четкате.

Фото: пиxабаy

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas