Oglas
· · Komentari: 0
NAJBOLJI PRIJATELJI

Rase pasa za osobe sklone ALERGIJAMA: Oni su najpogodniji

Psi mogu da budu divan dodatak porodici, koji će je bez sumnje neizmerno obogatiti

1651060602_dog-4820566_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Postoji na stotine različitih rasa i zaista je veliki izazov pronaći onu koja će se najbolje uklopiti u vašu porodicu. Još je zadatak teži ako ste osoba sklona alergijama.

Kovrdžavi bišon

Jedna od najpopularnijih rasa pasa među ljudima koji su skloni alergijama je svakako kovrdžavi bišon. Ova umiljata rasa je poznata po tome što je vrlo laka za dresuru i izuzetno privržena svom vlasniku. Iako ima gustu dlaku bišon uopšte nije sklon linjanju. Jedina vaša obaveza oko njega biće četkanje kako bi se sprečilo nakupljanje peruti, a osim toga sa ovim psom nećete imati većih problema.

Foto: pixabay

Pročitajte još: Invalidska kolica za ZLATNU RIBICU! Ovaj ljubazan čovek rešio je da pomogne svom ljubimcu sa invaliditetom (VIDEO)

Ši cu

Još jedan neodoljivo sladak pas duge dlake nalazi se na našoj listi i spreman je da bude vaš najbolji prijatelj. U pitanju je ši cu, pas koji zaista izgleda kao igračka. Ovaj dugodlaki lepotan će od vas zahtevati dnevno četkanje kako se njegova dlaka ne bi zapetljala, a na toj usluzi zahvaliće vam se višečasovnim maženjem. Toliko je mali i kompaktan da ga svuda možete nositi sa sobom.

Labradudla

Ovaj pas neobičnog imena nastao je još neobičnije, ukrštanjem labrador retrivera i jedne od 3 vrste pudli. Naime, pudle su poznate po tome što se ne linjaju i što su izuzetno umiljati ljubimci. Ako su međutim one ipak previše ljupke za vaš ukus, labradudla je možda bolja varijanta. Gotovo da je nemoguće odoleti ovom psu koji izgleda kao džinovski plišani meda, koji jedva čeka da vam skoči u zagrljaj.

Pročitajte još: Vaš pas voli da jede mačije poslastice: Proverite da li bi to smeo da radi

Maltezer

Još jedna pahuljasta bela loptica nalazi se na našoj listi i može da bude vaš ljubimac iz snova, a da vam pritom ne izazove alergijsku reakciju. U pitanju je maltezer, neodoljivo simpatična rasa koja će vas rado pratiti u stopu gde god da krenete. Čak i osobe koje imaju teške oblike alergija mogu bez ikakvih problema da drže u stanu ovog psa. Osim toga maltezer čak i ne zahteva od vas da ga svakodnevno četkate.

Foto: pixabay

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas