Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КО ЈЕ У ПРАВУ

"Спавам голишав са псом и девојка жели да раскине због тога": Момак изазвао РАСПРАВУ на мрежи својим признањем

Мушкарац је открио да је његова девојка "узнемирена" што спава голишав у кревету са својим псом.

1645266936_animal-g0ccd90941_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Делећи своју збуњеност на Реддиту , 24-годишњак је објаснио како ноћу позива свог пса у кревет без обзира да ли је обучен, али његова 23-годишња девојка је била "узнемирена" овим сазнањем, тврдећи да "нормални људи то не раде".

Рекао је: „Познајемо се око годину дана и излазимо скоро три месеца. Налазимо се на тачки наше везе када она почиње да проводи ноћ код мене. Имам и трогодишњег самоједа по имену Шелдон који живи са мном. Он је моја омиљена особа на свету. Има свој кревет, али понекад одлучи да жели да спава са мном, и ја сам му то дозволио. Проблем за моју девојку је што спавам голишав. Увек јесам."

„Када је сазнала да сам свог пса пустио у кревет док сам голишав, узнемирила се и рекла ми да је то чудно. Питао сам зашто, а она је рекла да једноставно „нормални људи то не раде“. 

Прочитајте још: Одувек сте желели да ПОПРИЧАТЕ С ЊИМА: Ево колико РЕЧИ пас заиста може да разуме

Сматрајући реакцију своје девојке „смешном“, човек ју је питао шта тачно није у реду са њим што дели кревет са својим псом док спава голишав.

Фото: Пиксабеј

„И даље је била узнемирена, поново је инсистирала да то нормални људи не раде."

Шалећи се, човек је рекао да се претварао да 'флертује' са Шелдоном и док је мазио пса рекао је ствари попут: "У реду је, она једноставно не разуме нашу љубав".

Човек је додао: „Ово ју је још више изнервирало, и на крају ме је питала да ли ја више волим њу или пса. Лак одговор, Шелдона. Изјурила је из стана. Мислим да се растајемо, али искрено, не осећам се лоше због тога."

„Када сам причао пријатељима о овоме, рекли су да је мало чудно што сам пустио Шелдона у кревет увече знајући да спавам голишав. То ме је навело на размишљање."

Док се већина корисника питала зашто његова девојка сексуализира пса, други су признали да спавају и туширају се у друштву својих љубимаца.

Један корисник је рекао: „Када сам први пут спасао своју мачку, био је савршено задовољан док сам био на послу, али ако сам био код куће, желео је да буде поред мене или би се веома узнемирио. Седео је на ивици каде док сам се туширао. Питам се шта би девојка овог типа рекла на то."

Док је други корисник рекао: "Ја сам особа која голишава лежи у свом кревету са два пса и једним голим мужем. Људи су чудни ако мисле да је то неприкладно, то су само пси."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas