Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 модела панталона које пристају свакој жени: Скривају несавршенсти и чине нас витким

Ако се двоумите, са овим панталонама нећете погрешити

1709823164_shutterstock_2067766700.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ови модели панталона су савршени за све узрасте, па их могу носити и девојке и жене изнад 50 година, а да изгледају савршено.

Панталоне са стрелицама

Ово је класични одевни предмет у орману сваке елегантне жене. Панталоне са стрелицама су савршене за разговоре за посао и важне састанке, али се такође лако могу прилагодити било ком топу и тако бити савршен стајлинг за узбудљиву журку. Захваљујући стрелицама које су на панталонама, поглед је усмерен са ваших несавршености.

Ланене панталоне

Уколико волите удобност и елеганцију, ланене панталоне су право решење за пролеће. Оне савршено сакривају ваше недостатке, а сјајно изгледају уз беле патике и мајицу, али се могу веома добро уклопити и са штиклама, блузом и блејзером. Беж ланене панталоне су савршени одабир, јер се најлакше комбинују. Поред њих, црна такође може имати веома моћан ефекат.

Панталоне до изнад чланака

Није битно који материјал изаберете, једино је важно да буду светле боје. Откривањем чланака ћете скренути пажњу са својих недостатака. Осим тога, ове панталоне ћете лако стилизовати у свакој прилици и у било ком узрасту.

Беле панталоне

Елеганција и софистицираност иду уз прави одабир панталона. Панталоне у белој боји су одличне за комбиновање у свакој прилици, јер ће вашем изгледу свакако дати посебан стил. Ове сезоне их је најбоље носити с елегантним кошуљама и превеликим блејзерима.

Сиве панталоне

Сиве панталоне су још један класик који никада не пропада. Њих можете комбиновати са 90 одсто одеће у својој колекцији, а посебно их је лако укомбиновати са свом обућом. Ово је због тога једна од најпаметнијих инвестиција.

(Лепота и здравље)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas