Oglas
· · Komentari: 0

5 modela pantalona koje pristaju svakoj ženi: Skrivaju nesavršensti i čine nas vitkim

Ako se dvoumite, sa ovim pantalonama nećete pogrešiti

1709823164_shutterstock_2067766700.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovi modeli pantalona su savršeni za sve uzraste, pa ih mogu nositi i devojke i žene iznad 50 godina, a da izgledaju savršeno.

Pantalone sa strelicama

Ovo je klasični odevni predmet u ormanu svake elegantne žene. Pantalone sa strelicama su savršene za razgovore za posao i važne sastanke, ali se takođe lako mogu prilagoditi bilo kom topu i tako biti savršen stajling za uzbudljivu žurku. Zahvaljujući strelicama koje su na pantalonama, pogled je usmeren sa vaših nesavršenosti.

Lanene pantalone

Ukoliko volite udobnost i eleganciju, lanene pantalone su pravo rešenje za proleće. One savršeno sakrivaju vaše nedostatke, a sjajno izgledaju uz bele patike i majicu, ali se mogu veoma dobro uklopiti i sa štiklama, bluzom i blejzerom. Bež lanene pantalone su savršeni odabir, jer se najlakše kombinuju. Pored njih, crna takođe može imati veoma moćan efekat.

Pantalone do iznad članaka

Nije bitno koji materijal izaberete, jedino je važno da budu svetle boje. Otkrivanjem članaka ćete skrenuti pažnju sa svojih nedostataka. Osim toga, ove pantalone ćete lako stilizovati u svakoj prilici i u bilo kom uzrastu.

Bele pantalone

Elegancija i sofisticiranost idu uz pravi odabir pantalona. Pantalone u beloj boji su odlične za kombinovanje u svakoj prilici, jer će vašem izgledu svakako dati poseban stil. Ove sezone ih je najbolje nositi s elegantnim košuljama i prevelikim blejzerima.

Sive pantalone

Sive pantalone su još jedan klasik koji nikada ne propada. NJih možete kombinovati sa 90 odsto odeće u svojoj kolekciji, a posebno ih je lako ukombinovati sa svom obućom. Ovo je zbog toga jedna od najpametnijih investicija.

(Lepota i zdravlje)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas