Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Бела оловка за очи за буднији и лепши изглед: Нанесите је на ова два места

Уколико имате тенденцију да користите исту црну оловку за очи време је да мењате рутине и изађете из зоне удобности.

1661529325_profimedia-0295642253.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чули сте стари савет да тамне боје имају тенденцију да смање изглед простора, док их беле проширују. Исто правило важи и за вашу шминку. У овоме лежи и сјајни резултат употребе беле оловке, а на коју често заборављамо. Учиниће да очи изгледају веће, светлије и будниј, а можете и да модернизујете класични изглед ајлајнера.

Постоје два врло једноставна начина коришћења беле оловке за очи.

Водена линија ока

Облагање ваше водене линије белом оловком је вероватно најлакши начин да користите белу оловку за очи, а резултати су тренутни. Очи ће вам изгледати светлије, а поглед буднији. Бела оловка наизглед продужав беоњаче и прикрива свако црвенило. Размислите о овом трику са белим оловком за очи након ноц́ног изласка или напорне недеље на послу.

Прочитајте још: "Мало је много": Савети КОКО ШАНЕЛ које свака жена треба да зна (ФОТО)

Углови очију

Један од најкориснијих начина ношења белог ајлајнера или оловке је на унутрашњим угловима, који помаже да ефикасно осветлите изглед очију. Сјајна ствар у вези са белим оловком је што можете да је користите са било којом комбинацијом сенке. Нанесите оловку на унутрашње очију, а онда шминкање завршите са неколико слојева маскаре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas