Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Без ње никако не смете да кренете на летовање: У коферу морате имати места за ову обућу (ФОТО)

Ова 4 пара обуће ће вам бити неопходна

1657097984_people-2560869_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Почела је сезона летовања и годишњих одмора, тако да се морате припремити што се тиче ствари које су вам неопходне. Што се тиче обуће, она ће вам вероватно одузети највише времена. Захтевно је купити модел који вам одговара, који је удобан, а поново је битно да лепо изгледа. 

Папуче

За сваку дестинацију за коју се определите, папуче су најбитније. Оне ће вам требати у сваком тренутку. Удобне и квалитетне папуче су обавезан додатак вашем коферу. Морате обратити пажњу да изаберете оне које вам неће направити жуљеве. Са друге стране, можда треба да се определите за неки елегантнији модел који ће вам послужити и у вечерњим сатима уз сукњу или хаљину. Будите практични и понесите један пар који ће бити намењен у обе сврхе.

Фото: Пинтерест

Штикле

Сигурно ће вам бар једном доћи да се средите и изађете на вечеру или у провод. За ову прилику су идеалне сандале са потпетицом. Изгледаћете елегантно и модерно, а ваша комбинација ће бити употпуњена савршеним ципалама. Можете се определити та неку боју која је у тренду овог лета. У питању су дречаве боје попут зелене, розе или жуте, а уколико желите да истакнете своју препланулу боју определите се за неке светлије и пастелне нијансе. Оне морају бити удобне, како вам вече не би пропало.

Фото: Пинтерест

Прочитајте још: Идеја за ручак према Бакином рецепту: Направите поховане тиквице са СУСАМОМ (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Патике

Пар лаганих, удобних патика увек је добар избор. Уколико планирате дуге шетње или излете и обиласке, не усуђујте се да кренете без њих. У њима се ваша нога неће уморити, а изгледаћете младалачки и раздрагано. Добре су за камене улице, стрме путеве до плаже и дуге шетње, а могу вам добро доћи и увече када се одлучите за неку опуштенију варијанту гардеробе.

Фото: Пинтерест

Сандале

Равне сандале ће вам добро доћи како за вечерње изласке, тако и за дневне активности. Оне поред тога што су корисне, изгледају веома лепо и никада не излазе из моде, тако да за које год да се определите не можете погрешити. Трајаће вам више сезона, с тога немојте се двоумити да ли вам требају. Оне су нешто елегантнија отворена обућа од папуча, док су мање елегандне од штикли, па су идеалне за оне који траже неку златну средину.

Фото: Пинтерест

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas