· · Коментари: 0
ЛЕТО

Бикини са рукавима и ОБРНУТ деколте на купаћем костиму! (ФОТО)

Желите да сте у складу са најновијим трендом када сте на плажи?

1627377134_Kupaci-crni-Sat.png
Фото: Шатер

Онда обавезно обуците дводелни купаћи костим са рукавићима.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Купаћи костим са рукавима

Да, да, малени рукави, мањи или већи, односно преко пола или целог рамена, обавезан су детаљ на већини костима приказаних на светским модним ревијама намењеним управо овим одевним предметима. Чини се да је функционалност уступила место естетици, па велики број купаћих костима делује као да је намењен за ношење ван воде, а не у њој.

Рукави на пуф, са карнерима, преко рамена.

Рукавићи на пуф, или са карнерима, само су један од детаља који указује на то. Чак се носе и потпуно дуги рукави, као трећи, засебни део дводелног костима, који, ваљда, обучете када мало захлади или када бисте некога да импресионирате.

Прочитајте још: МУШКА СУКЊА потпуни хит ове сезоне: Јачи пол одлепио за овим одевним предметом (ФОТО)

У црној боји оваква комбинација, уз горњи део у виду корсета а доњи са дубоким гаћицама, делује елегантно и најмање од свега асоцира на море.

Фото: Шатер

Како се сунча у затвореном купаћем костиму?

Дефинитивно нећете равномерно поцрнети у оваквим моделима, али ћете, свакако, бити примећени. Карнерићи су, осим на рукавима, присутни и на дубоким горњим деловима, попут корсета, које поново прати дубоко укројени доњи део, назван "дубоки слип".

Прочитајте још: Израчунајте идеалну величину сукње: У зависности од ваше висине одаберите дужину коју би требало да носите

Ретро и пинап стил још је на снази, али у блажој форми, кроз затворене доње делове са високим струком, налик стезницима за стомак, на којима само дезен или пертлање показује да је реч о купаћем. Уз овакве гаћице, горњи део је сведен и налик спортској топ мајици. Ту су и класични бикини модели, са ниже спуштеним гаћицама, на везивање, или подигнутим изразито високо, на пола струка.

Фото: Шатер

Прорези испод груди

Оно што је можда најнеобичније у овогодишњем тренду су прорези испод груди, који красе велики број костима. На тај начин они откривају доњи део груди, а не горњи, како смо навикли када је реч о деколтеу. Такође, горњи делови могу се везивати око врата врпцама које подсећају на огрлице.

Што се тиче боја и дезена, доминира црвена, све нијансе плаве, а прате их сива и непролазна црна.

Прочитајте још: ПАКАО од одмора: Раскид на летовању је чест и дешава због само једног ПРОБЛЕМА

Прошарани су коралима, цветићима, анимал принтом, који одлично и леда на тиркизној, али и наранџастој подлози.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.