· · Komentari: 0
LETO

Bikini sa rukavima i OBRNUT dekolte na kupaćem kostimu! (FOTO)

Želite da ste u skladu sa najnovijim trendom kada ste na plaži?

1627377134_Kupaci-crni-Sat.png
Foto: Šater

Onda obavezno obucite dvodelni kupaći kostim sa rukavićima.

Pročitajte još: Omiljena BAGET torbica Keri Bredšo: Nosi se kao hleb pod rukom i apsolutni je hit! (FOTO)

Kupaći kostim sa rukavima

Da, da, maleni rukavi, manji ili veći, odnosno preko pola ili celog ramena, obavezan su detalj na većini kostima prikazanih na svetskim modnim revijama namenjenim upravo ovim odevnim predmetima. Čini se da je funkcionalnost ustupila mesto estetici, pa veliki broj kupaćih kostima deluje kao da je namenjen za nošenje van vode, a ne u njoj.

Rukavi na puf, sa karnerima, preko ramena.

Rukavići na puf, ili sa karnerima, samo su jedan od detalja koji ukazuje na to. Čak se nose i potpuno dugi rukavi, kao treći, zasebni deo dvodelnog kostima, koji, valjda, obučete kada malo zahladi ili kada biste nekoga da impresionirate.

Pročitajte još: MUŠKA SUKNJA potpuni hit ove sezone: Jači pol odlepio za ovim odevnim predmetom (FOTO)

U crnoj boji ovakva kombinacija, uz gornji deo u vidu korseta a donji sa dubokim gaćicama, deluje elegantno i najmanje od svega asocira na more.

Foto: Šater

Kako se sunča u zatvorenom kupaćem kostimu?

Definitivno nećete ravnomerno pocrneti u ovakvim modelima, ali ćete, svakako, biti primećeni. Karnerići su, osim na rukavima, prisutni i na dubokim gornjim delovima, poput korseta, koje ponovo prati duboko ukrojeni donji deo, nazvan "duboki slip".

Pročitajte još: Izračunajte idealnu veličinu suknje: U zavisnosti od vaše visine odaberite dužinu koju bi trebalo da nosite

Retro i pinap stil još je na snazi, ali u blažoj formi, kroz zatvorene donje delove sa visokim strukom, nalik steznicima za stomak, na kojima samo dezen ili pertlanje pokazuje da je reč o kupaćem. Uz ovakve gaćice, gornji deo je sveden i nalik sportskoj top majici. Tu su i klasični bikini modeli, sa niže spuštenim gaćicama, na vezivanje, ili podignutim izrazito visoko, na pola struka.

Foto: Šater

Prorezi ispod grudi

Ono što je možda najneobičnije u ovogodišnjem trendu su prorezi ispod grudi, koji krase veliki broj kostima. Na taj način oni otkrivaju donji deo grudi, a ne gornji, kako smo navikli kada je reč o dekolteu. Takođe, gornji delovi mogu se vezivati oko vrata vrpcama koje podsećaju na ogrlice.

Što se tiče boja i dezena, dominira crvena, sve nijanse plave, a prate ih siva i neprolazna crna.

Pročitajte još: PAKAO od odmora: Raskid na letovanju je čest i dešava zbog samo jednog PROBLEMA

Prošarani su koralima, cvetićima, animal printom, koji odlično i leda na tirkiznoj, ali i narandžastoj podlozi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.