Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Боја косе која ће постати АПСОЛУТНИ ХИТ У 2023: Еви Мендес стоји савршено (ФОТО)

Ова нијанса црвене допашће се свим женама

1673622022_evamendes.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ева Мендес је решила да загреје ове хладне дане новом, ватреном бојом косе. Уколико размишљате о црвеној коси – кестењасто риђа је идеална  нијанса за 2023!

Глумица је показала свој нови изглед на Инстаграму, објавила контемплативни селфи у којем гледа ка хоризонту, а природно светло блиста на њеној новофарбаној црвеној коси. Боја је прелепа: сјајна, упечатљива, јака – кестењасто риђа нијанса. Хаир стилисти тврде да је ова нијанса црвене косе будући хит године.

За Еву Мендес која константно кокетира са браон и тамноплавим нијансама, црвена коса је дефинитивно новина.

Црвена коса у 2023: Које нијансе су главни тренд?

Нијансе црвене и даље су један од најбољих трендова боја косе које из 2022.  преносимо у ову годину. Тренд је свестран и заиста постоји нијанса за сваки тон коже, без обзира да ли желите да носите трешња црвену као Меган Тхее Сталлион или бакарну као Линдзи Лохан. Сопхие Турнер је показала дубоку бакарну нијансу, док су страwберрy блондине већ постале легенда.

Прочитајте још: Злата вредан савет Софије Лорен: Решите се подочњака на природан и брз начин

Али, коме одговара кестењасто риђа боја какву је понела Ева Мендес?

Кестењасто риђа коса – тренд 2023.

Нијанса коју је одабрала Ева Мендес за зиму 2023. је мешавина риђих и браон тонова. Може да варира од светло црвенкасто браон до дубоке, тамне боје махагонија. Кестењасто риђа коса коса обично има црвене нијансе, али може имати и златне или медене праменове у зависности од тога колико је нијанса светла или тамна.

Прочитајте још: Ево како да истањите и ИСТАКНЕТЕ ЦРТЕ лица без хијалурона и ботокса

Кестењасто црвена коса је одлична у неутралисању ружичастих тонова код светле пути, али такође загрева маслинасте и тамније тонове коже и чини их сјајним. Због тога је то једна од најсвестранијих нијанси црвене боје косе. Можете је носити ако сте плавуша, али и ако је ваш тен таман.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas