· · Коментари: 0

Цео живот сте погрешно наносили лак за косу: Испробајте ову технику и локне ће вам изгледати савршено (ВИДЕО)

Нанести лак за косу на овај начин и локне ће вам изгледати савршено

1660562762_pexels-polina-tankilevitch-7382917.jpg
Фото: Пеxелс

Неке фризуре правимо онако како смо научили од наших мама и бака да их стилизују. Међутим, популарни фризер из Њујорка открио је неке грешке које би требало да исправимо да би нам фризура изгледала невероватно.

Многи на косу директно наносе спреј за стилизовање, али сада сазнајемо да је ова пракса погрешна.  
Овај професионални фризер је на свом ТикТок налогу поделио који је најбољи начин да се направи невероватни таласи који ће да издрже цело вече.

 

@маттловесхаир суммертиме флyаwаy хаирс цан бе ОУТ ОФ ЦОНТРОЛ и лове усинг #хаирспраy то таме тхем, бут yа готта бе верy партицулар wитх ит #хаирхацкс #фриззyхаир ♬ оригинал соунд - серен ✵

-Немојте ово радити да бисте изгладили праменове косе - то ће вам одузети волумен.
Он је показао и то да је много боље да коврџе буду блаже, а да се нагласи волумен. А онда се осврнуо и на то којом методом можете учврстити ваше власи.

Додао је у свом наслову видеа:

-Лети власи које стрче могу бити невероватно непослушне". - Волим да користим лак за косу да их укротим, али морате бити врло опрезни с њим- каже у видеу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.