Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири хороскопска знака чека сродна душа до краја године: Они имају најбоље шансе за љубав

Отвара вам се могућност у скоријем периоду да упознате праву љубав

1700648026_shutterstock_2266395541.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова 4 хороскопска знака највероватније ће упознати своју сродну душудо краја године.

Ован

Када се звезде поравнају, осетићете да вас привлачи особа која вам може донети радост какву никада раније нисте доживели. Једном Овну потребан је простор да поседује своју ватрену моћ, а истовремено и мир како би могао да напредује. Овог пута осећате се довољно безбедно јер се о вама брине партнер који слави вашу снагу док вас теши у тренуцима када се више не осећате јаким. Немојте зазирати од онога што заслужујете само због страха од рањивости.

Вага

Можда ћете се спојити са сродном душом до краја године која ће вас подсетити на све добро што заслужујете. Вагажели здраву везу, где је партнерусклађен са њеним вредностима. Такву особу можете призвати, само када не покушавате да удовољите другима на рачун сопствене среће. Имате најбоље шансе да привучете особу због које се осећате вољено И која ће вас поштовати и ценити.

Близанци

Близанци ће ускоро упознати своју другу половину. Пазите да вас узбуђење не понесе, док темељно не истражите везу, да видите да ли има потенцијал да се трансформише у дуготрајну љубав. Лако ћете уронити у хаотични ентузијазам узбуђења и страсти, а да не узмете у обзир могућност да је то ипак лош избор Неке особе долазе у наше животе да нас науче важним лекцијама о животу. Размислите, пре него што се одлучите на било какав стрмоглав потез, али не заборавите да ипак уживате у вожњи. Научићете много о себи на овом путовању и шта заиста желите.

Лав

Лавови воле театралност и романтику. Тако да веома често можете да будете омамљени великим гестовима партнера или да им узвратите, пре него што сазнате каква је особа заиста. Ваш сусрет са посебном особом, научиће вас да успорите и дате приоритет конкретним акцијама. Научићете да уживате у лаганој романси, без журбе. Не падајте ни на чију чаролију пре него што процените карактер особе. Нова ситуација ће вас изазвати да се чврсто држите својих граница чак и ако сте суочени са примамљивом илузијом или ће вам дати стварност љубави о којој сте сањали. У сваком случају, морате слушати своју интуицију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas