Oglas
· · Komentari: 0

Četiri horoskopska znaka čeka srodna duša do kraja godine: Oni imaju najbolje šanse za ljubav

Otvara vam se mogućnost u skorijem periodu da upoznate pravu ljubav

1700648026_shutterstock_2266395541.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ova 4 horoskopska znaka najverovatnije će upoznati svoju srodnu dušudo kraja godine.

Ovan

Kada se zvezde poravnaju, osetićete da vas privlači osoba koja vam može doneti radost kakvu nikada ranije niste doživeli. Jednom Ovnu potreban je prostor da poseduje svoju vatrenu moć, a istovremeno i mir kako bi mogao da napreduje. Ovog puta osećate se dovoljno bezbedno jer se o vama brine partner koji slavi vašu snagu dok vas teši u trenucima kada se više ne osećate jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog straha od ranjivosti.

Vaga

Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom do kraja godine koja će vas podsetiti na sve dobro što zaslužujete. Vagaželi zdravu vezu, gde je partnerusklađen sa njenim vrednostima. Takvu osobu možete prizvati, samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvene sreće. Imate najbolje šanse da privučete osobu zbog koje se osećate voljeno I koja će vas poštovati i ceniti.

Blizanci

Blizanci će uskoro upoznati svoju drugu polovinu. Pazite da vas uzbuđenje ne ponese, dok temeljno ne istražite vezu, da vidite da li ima potencijal da se transformiše u dugotrajnu ljubav. Lako ćete uroniti u haotični entuzijazam uzbuđenja i strasti, a da ne uzmete u obzir mogućnost da je to ipak loš izbor Neke osobe dolaze u naše živote da nas nauče važnim lekcijama o životu. Razmislite, pre nego što se odlučite na bilo kakav strmoglav potez, ali ne zaboravite da ipak uživate u vožnji. Naučićete mnogo o sebi na ovom putovanju i šta zaista želite.

Lav

Lavovi vole teatralnost i romantiku. Tako da veoma često možete da budete omamljeni velikim gestovima partnera ili da im uzvratite, pre nego što saznate kakva je osoba zaista. Vaš susret sa posebnom osobom, naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama. Naučićete da uživate u laganoj romansi, bez žurbe. Ne padajte ni na čiju čaroliju pre nego što procenite karakter osobe. Nova situacija će vas izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i ako ste suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali. U svakom slučaju, morate slušati svoju intuiciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas