Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦВЕТНЕ ХАЉИНЕ доминирају ове године: Идеалне за сваку прилику, са њима не можете погрешити (ФОТО)

Ово лето ће дефинитивно обележити цветни принт

1655106391_5dfd66d45ba727374720fee42bd93e0c.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

Поред црвених хаљина, које су овог пролећа биле јако ношене, хаљине са цветним принтом су такође прави избор. Овај принт је освојио даме свих узраста. Било да вам треба лежерна хаљина за шетњу до продавнице или хаљина за свечану прилику, цветићи су увек погодан избор. За дневне прилике иду уз патике и тексас јакне. За посао бирајте сведеније моделе који не откривају превише, али опет наглашавају вашу жентсвеност. За вечерње прилике бирајте женственије кројеве на бретеле, са заводљивим деколтеом, прорезима и носите их обавезно уз штикле.

Фото: Пинтерест

Определите се за цветни дезен по свом укусу. Он може бити крупнији, ситнији, тамнији или светлији. За свечане изласке, можете изабрати нешто крупнији, упечатљивији дезен који је у јарким бојама, а за свакодневне ситуације, прикладнији су нежни, ситни цветићи на пастелној или белој основи. 

Прочитајте још: Једна хаљина, 8 продавница, а свуда ИЗГЛЕДА РАЗЛИЧИТО! Девојка открила како нас бутици "варају" (ФОТО)

Што се тиче модела, гледајте да изаберете онај који најбоље наглашава вашу фигуру. Уколико желите да сакријете килограме, идеалне би биле хаљине које имају раван штеп и нешто виши појас. Карактеристични модели имају "пуф" рукаве, а веома чест је четвртасти изрез на грудима. Деколте може бити отворенији и затворенији, то је опет ствар вашег укуса као и облик и дужина рукава. Ове хаљине такође лепо изгледају са каишем око струка, али и са аксесоарима у другим принтовима као што је анимал или пругасти принт.

Фото: Пинтерест

Овакав принт је разигран, младалачки и лепршав. Он одмах оплемени и улепша сваку вашу одевну комбинацију. Тако да немојте оклевати и набавите цветни модел по својој мери.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas