Oglas
· · Komentari: 0

CVETNE HALJINE dominiraju ove godine: Idealne za svaku priliku, sa njima ne možete pogrešiti (FOTO)

Ovo leto će definitivno obeležiti cvetni print

1655106391_5dfd66d45ba727374720fee42bd93e0c.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Pored crvenih haljina, koje su ovog proleća bile jako nošene, haljine sa cvetnim printom su takođe pravi izbor. Ovaj print je osvojio dame svih uzrasta. Bilo da vam treba ležerna haljina za šetnju do prodavnice ili haljina za svečanu priliku, cvetići su uvek pogodan izbor. Za dnevne prilike idu uz patike i teksas jakne. Za posao birajte svedenije modele koji ne otkrivaju previše, ali opet naglašavaju vašu žentsvenost. Za večernje prilike birajte ženstvenije krojeve na bretele, sa zavodljivim dekolteom, prorezima i nosite ih obavezno uz štikle.

Foto: Pinterest

Opredelite se za cvetni dezen po svom ukusu. On može biti krupniji, sitniji, tamniji ili svetliji. Za svečane izlaske, možete izabrati nešto krupniji, upečatljiviji dezen koji je u jarkim bojama, a za svakodnevne situacije, prikladniji su nežni, sitni cvetići na pastelnoj ili beloj osnovi. 

Pročitajte još: Jedna haljina, 8 prodavnica, a svuda IZGLEDA RAZLIČITO! Devojka otkrila kako nas butici "varaju" (FOTO)

Što se tiče modela, gledajte da izaberete onaj koji najbolje naglašava vašu figuru. Ukoliko želite da sakrijete kilograme, idealne bi bile haljine koje imaju ravan štep i nešto viši pojas. Karakteristični modeli imaju "puf" rukave, a veoma čest je četvrtasti izrez na grudima. Dekolte može biti otvoreniji i zatvoreniji, to je opet stvar vašeg ukusa kao i oblik i dužina rukava. Ove haljine takođe lepo izgledaju sa kaišem oko struka, ali i sa aksesoarima u drugim printovima kao što je animal ili prugasti print.

Foto: Pinterest

Ovakav print je razigran, mladalački i lepršav. On odmah oplemeni i ulepša svaku vašu odevnu kombinaciju. Tako da nemojte oklevati i nabavite cvetni model po svojoj meri.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas