Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је претерала? Ова девојка обожава тренд "дебелих обрва": "Обожавам их" (ВИДЕО)

Одлучила је да испоштује тренд "дебелих обрва" који је већ неколико година на сцени

1667650652_Untitled.jpg
Фото: Тик Ток/ Принтсцреен/ мариикинг
Oglas

Свака сезона носи нове тендове, не само када је у питању одећа, већ и начин шминкања. Један тренд већ неколико сезона заокупља пажњу жена из целог света - дебеле обрве. Од кад су ступиле на сцену, са ње не силазе и постале су права окупација. Ођедном се шминка претоврила у начин ношења обрва.

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ шминку и козметику којој је ИСТЕКАО РОК: Ово је 6 генијалних НАЧИНА како да их УПОТРЕБИТЕ у кући

Тако је једна девојка имала велику жељу за дебелим обрвама, а многи мисле да је ипак "мало" претерала. Она је решила да учествује у једном од бројних изазова на Тик Току у коме корицници прво прикривају оно што им се каже да им не стоји лепо. Тако је она руком покрила очи и после само неколико секунди одмакнула руку од лица да би открила како изгледају њене обрве.

@мариикинг__

И лове тхем персоналлy <333

♬ оригинал соунд - осцар

Међутим, упркос ономе јој други кажу она је уверила своје обожаваоце да она воли свој изглед и да од обрва које има неће одустати. Свакако, најважније је да се допадамо, пре свега, сами себи.

Да ли бисте и ви понели овакав тренд?

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas