Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКАЊЕ

Да ли сте испробале “НЕВИДЉИВИ” мејкап? Овај тренд користе све познате даме (ФОТО)

“Но макеуп” мејкап и даље је у тренду.

1598514399_Capture1.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / меганфоx
Oglas

Нуде мејкап, познатији као невидљиви, постао је популаран још почетком 90-тих, кад су се најпознатији супермодели појављивали на насловним странама светских часописа “без икакве шминке”.

Прочитајте још: Уз овај мали ТРИК имаћете ПРЕЦИЗНО нанет АЈЛАЈНЕР

Изгледали су потпуно природно због тога што су визажисти користили боје које су већ имали на лицу, па се стварала илузија да шминке заправо нема.

Ипак, то је заиста само илузија јер постоји обиље производа којима се такав изглед постиже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хи 🤍

Објава коју дели Емилy Ратајкоwски (@емрата) дана

Нуде палете шминке садрже беж, розе и браон нијансе сенки, руменила и пудера, а овакав мејкап посебно је актуелан лети кад је кожа препланула од сунца, па добије посебну свежину.

Прочитајте још: Имате КОВРЏАВУ КОСУ: Уз овај савет УЈУТУ ћете се будити са НЕТАКНУТОМ ФРИЗУРОМ

Међутим, пошто ове године већина због епидемије вируса неће отићи на море, препланули тен биће могуће постићи једино шминком, најбоље оном за нуде лоок. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 wеек ас а блонде, ремембер?

Објава коју дели Кендалл (@кендалљеннер) дана

Да би се постигао природан изглед, потребно је и мало вежбе. Пре свега, кожу добро нахраните хидратантном кремом. Лагани пудер течне текстуре нанесите равномерно на лице, потом истакнуте делове, чело, јагодице, нос, нагласите хајлајтером, а очи “отворите” белом оловком нанесеном на доњи капак. Потом горње капке исенчите двема нијансама топле смеђе сенке. У браон боји би требало да буде и маскара, која ће додатно “омекшати” лице. 

Прочитајте још: Погрешно коришћење ЧЕТКЕ повећава могућност ОПАДАЊА КОСЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Геттинг реадy фор… сwипе лефт 😊

Објава коју дели Ана Ивановић (@анаивановиц) дана

На усне ставите неупадљиви кармин или сјај, без оловке. И на крају, дотерајте обрве. Ако су “несташне”, додајте им минималну количину препарата за негу, а уколико су ретке, појачајте их дискретном смеђом оловком.

Прочитајте још: Овако треба ПРАВИЛНО УМИВАТИ ЛИЦЕ: Не правите ОВЕ ГРЕШКЕ и кожа ће вам бити ЗАХВАЛНА

И мада ће вам у прво време, док се мало не извештите, бити потребно доста труда да постигнете овакав изглед, уз мало праксе ускоро ћете бити у стању да дискретно заблистате за само неколико минута.

Прочитајте још: БИЗАРНО ИЛИ НЕ? Овај нови тренд је ЗАПАЛИО друштвене мреже (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Северина (@северина) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas