Oglas
· · Komentari: 0
ĐAVOLJE USNE

BIZARNO ILI NE? Ovaj novi trend je ZAPALIO društvene mreže (FOTO)

Ako ste mislili da ćemo makar neko vreme biti mirni kada su bizarni beauty trendovi u pitanju, prevarili ste se. Ovoga puta na tapetu su ponovo – usta.

1598352740_Capture1.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / dmodarevista
Oglas

Senzualne pune usne oduvek su bile jedno od merila lepote, pa zato ne čudi što su se mnoge dame širom sveta odlučile za neki od tretmana ili estetskih korekcija koje ih čine upravo takvim. Međutim, zbog čega su đavolje usne najnoviji beauty hit, nemamo objašnjenje.

Pročitajte još: Ovaj čovek je ČAROBNJAK! Ne postoji RUŽNA ŽENA, već samo NENAŠMINKANA! (FOTO)

Ovaj trend uglavnom je popularan među devojkama sa Istoka, najviše onim iz Rusije, koje koriguju usne tako da ivice podsećaju na talase, neku vodenu životinju, vatru, pa i na rogove.

Đavolje usne ili u nekim krugovima – hobotnica usne možete dobiti uz pomoć velikih količina filera.

Pročitajte još: "LEDENA METODA": Primenite ove savete i učinite da vam DEKOLTE I VRAT budu uvek sveži i zategnuti

Potpuno ludilo
Istina je i da se standardi lepote svakodnevno menjaju, ali ono na šta su mnogi spremni zbog toga polako počinje da se graniči sa ludilom. Promena prirodnog oblika usana mogla bi da dovede do različitih medicinskih komplikacija. Međutim, ni doktori koji rade ove zahvate, a ni žene koje podležu ovim trendovima izgleda previše ne brinu o tome.

Stručnjak za negu kože, Najlam Holms, prokomentarisao je ovaj trend:

– Ovo je zaista jedan od najgorih estetskih/kozmetičkih zahvata koje sam ikada video – rekao je stručnjak za jedan strani portal.

Mnogi zapravo i ne veruju da đavolje usne zapravo postoje već da su posledica odličnog fotošopa. Istina, ove usne deluju neverovatno, ali nažalost deo su realnosti. 

Izgleda da mnoge žene imaju potrebu da prilagođavaju crte lica svim novitetima, bilo da su oni zdravi, lepi ili potrebni.

Takođe, znamo i da su se neki od sličnih čudnih trendova zadržali, iako su u početku izgledali više nego smešni ili luckasti. Nadamo se da ovaj neće biti jedan od tih.

Pa, šta vi mislite o ovom estetskom zahvatu?

Pročitajte još: Ako do sada niste probali evo prilike: Spašava LOŠU frizuru i daje EGZOTIČAN izgled

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👹 DEVIL LIPS. La tendencia que está escandalizando al colectivo médico estético.👹 ‘Devil lips’ (labios del diablo) u ‘Octopus lips’ (labios de pulpo) son los nombres que recibe lo que parece haberse convertido en una nueva especie de challenge viral, que atrae a determinadas influencers que anteponen los likes a su salud. Los expertos nos informan de que, a pesar de que estas extrañas formas labiales se obtienen con la infiltración de ácido hialurónico (en principio temporal, por ser reabsorbible) puede tener consecuencias permanentes no deseadas #dmoda #revistadmoda #magazine #tendencias #revistademoda #challenge #lipschallenge #devillips #octopuslips

Objava koju deli REVISTA DMODA I Moda Española (@dmodarevista) dana

Pročitajte još: Da li znate RAZLIKU između TOALETNE VODE i PARFEMA?

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas