· · Коментари: 0
ТРЕПАВИЦЕ

Вештачке ТРЕПАВИЦЕ изгледају ПРЕЛЕПО, али траже негу као ВЕВЕРИЦЕ

Вештачке трепавице ће дуже трајати ако радите ове три ствари.

1597152667_Trepavice.jpg
Фото: Пиксабеј

Са екстензијама трепавица ћете изгледати лепше и поглед ће деловати романтичније. Међутим, вештачке трепавице захтевају негу. Да би трајале што дуже мроате поштовати неколико "ситница".

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Прочитајте још: Спавате са МОКРОМ КОСОМ и стално ВЕЖЕТЕ РЕП? Ово су најгоре навике које имате, тврде фризери

Постоје разни облици трепавица: класична надоградња, луткарски изглед, руски ефекат, лисичји, веверичји реп и многи други, али је нега после стављања уметка иста за све.

Очи не смете квастити 24 часа!

За почетак, када урадите екстензије не сметеих квасити читав дан. Дакле, када стигнете кући нема умивања, одласка у теретану и прања косе,а приликом турширања треба бити пажљив да се очи не поквасе.

Чешљање једном дневно

Пошто ставите нове трепавице уколико не добијете купите четкицу којом ћете их чешљати најмање једном дневно. Ово је веома важан поступак јер су вештачке трепавице дуже од природних и могу да се умрсе. Нека вам то буде ритуал - ујутру, после спавање, очешљајте их и мирни сте.

Прочитајте још: Поломио се нов КАРМИН! То није трагедија, брзо по УПАЉАЧ! (ВИДЕО)

Не мажите их уљем

Многе даме греше што ове трепавице чисте уљем, а оно је веома лоше за лепак. Маскара вам са новим дугачким трепавицама неће требати, али ако је стављате не сме да буде на бази уља.

Не перите их сапуном

Постоје специјални шампони за вештачке трепавице, па користите њих уместо сапуна.

Прочитајте још: СУПЕР САВЕТИ: Ево како да руж остане постојан и испод заштитне маске за лице

Штите их од сунца

Требале би да трају најмање два месеца, али лети трепавице брже отпадају због сунца које лоше утиче на лепак. Због тога користите сунчане наочаре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.