Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фризура која највише штети коси: Жене је обожавају због практичности, али навике би ипак требало да мењамо

Косу би ипак требало да скупљамо на другачији начин

1672227696_Untitled.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ qуинтyмирјам
Oglas

На друштвеној мрежи Тик Ток можемо да пронађемо савете који се односе на нашу свакодневницу. За многе навике не бисмо ни посмили да треба да их избегавамо. Једана се односи и на везивање косе којој је склона већина жена.

Инфлуенсерка Мирјам редовно дели савете за одржавање бујне и здраве косе, а сада је говорила о томе шта би требало да избегавамо. Она је објаву назвала "Најштетнија фризура".

Прочитајте још: Савети РУСКИХ естетичара: Третмани ЛЕПОТЕ и процедуре које морате одрадити пре НОВЕ ГОДИНЕ

У објави чешља косу и скупља је у високи, затегнути реп. Ова фризура је можда практична за већи део дана, али неће донети добро и нашој коси.

@qуинтyмирјам #хаирток #воицееффецтс ♬ оригинал соунд - 𓆩А𓆪 - Ариа

Сталним везивањем косе на овај начин, може да дође до њеног истањивања, што на дуге стазе доводи до проређивања косе. Кад вам се појаве високи залисци које нисте имали, то је знак да је коса почела да се проређује јер фоликули длаке постају трауматизовани, и коса престаје да расте. Још један индикатор да ће коњски реп направити штету вашој коси је болно теме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas