Oglas
· · Komentari: 0

Frizura koja najviše šteti kosi: Žene je obožavaju zbog praktičnosti, ali navike bi ipak trebalo da menjamo

Kosu bi ipak trebalo da skupljamo na drugačiji način

1672227696_Untitled.jpg
Foto: Tik Tok /printskrin/ quintymirjam
Oglas

Na društvenoj mreži Tik Tok možemo da pronađemo savete koji se odnose na našu svakodnevnicu. Za mnoge navike ne bismo ni posmili da treba da ih izbegavamo. Jedana se odnosi i na vezivanje kose kojoj je sklona većina žena.

Influenserka Mirjam redovno deli savete za održavanje bujne i zdrave kose, a sada je govorila o tome šta bi trebalo da izbegavamo. Ona je objavu nazvala "Najštetnija frizura".

Pročitajte još: Saveti RUSKIH estetičara: Tretmani LEPOTE i procedure koje morate odraditi pre NOVE GODINE

U objavi češlja kosu i skuplja je u visoki, zategnuti rep. Ova frizura je možda praktična za veći deo dana, ali neće doneti dobro i našoj kosi.

@quintymirjam #hairtok #voiceeffects ♬ original sound - 𓆩A𓆪 - Aria

Stalnim vezivanjem kose na ovaj način, može da dođe do njenog istanjivanja, što na duge staze dovodi do proređivanja kose. Kad vam se pojave visoki zalisci koje niste imali, to je znak da je kosa počela da se proređuje jer folikuli dlake postaju traumatizovani, i kosa prestaje da raste. Još jedan indikator da će konjski rep napraviti štetu vašoj kosi je bolno teme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas