Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Фризуре за јесен из 90-их су се вратиле: Један тренд остаје доминантан до краја године (ФОТО)

Фризуре за јесен су нам и вше него занимљиве.

1629965122_girl-2366438_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Долазак септембра месеца некако већ означава да је јесен пред вратима. Ново годишње доба доноси мноштво другачијих осећања и трендова. Причали смо о томе шта ћемо носити на јесен, а сада је на реду фризура.

Фризуре за јесен 2021. године

Од почетка 2021. године, па до сада природна коса и разбарушена фризура су на цени. Овај тренд остаје и током јесени, тако да можете да се опустите и уживате у коси какву имате.

Прочитајте још: У само ПЕТ КОРАКА спасите лоше ошишану косу

Шишке су један од стилова који су се вратили ове сезооне, а неколико фризура их савршено прати.

Боб

Боб у стили 90-их је класик који дуго неће да изађе из моде. Дужину бирајте сами, да ли ћете ићи до ллиније врата или мало изнад рамена одлука је на вама. У комбинацији са шишкама постићи ћете прави јесењи шик изглед.

Прочитајте још: Стил који би требало да пробате већ данас, а биће главни део моде за јесен 2021. године (ФОТО)

Завеса шишке

Фризура коју су током године понеле бројне познате личности. Постале су изузетно популарне, а поред њихове опуштености, сада имамо и строго размакнуте шишке које ће у комбинацији са равном косом одлично изгледати. Фризери истичу да завеса шишке могу да се прилагоде сваком облику лица, а раздељак можете да направите на средили или са стране.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ




 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas