· · Komentari: 0
kosa

Frizure za jesen iz 90-ih su se vratile: Jedan trend ostaje dominantan do kraja godine (FOTO)

Frizure za jesen su nam i vše nego zanimljive.

1629965122_girl-2366438_1280.jpg
Foto: Pixabay

Dolazak septembra meseca nekako već označava da je jesen pred vratima. Novo godišnje doba donosi mnoštvo drugačijih osećanja i trendova. Pričali smo o tome šta ćemo nositi na jesen, a sada je na redu frizura.

Frizure za jesen 2021. godine

Od početka 2021. godine, pa do sada prirodna kosa i razbarušena frizura su na ceni. Ovaj trend ostaje i tokom jeseni, tako da možete da se opustite i uživate u kosi kakvu imate.

Pročitajte još: U samo PET KORAKA spasite loše ošišanu kosu

Šiške su jedan od stilova koji su se vratili ove sezoone, a nekoliko frizura ih savršeno prati.

Bob

Bob u stili 90-ih je klasik koji dugo neće da izađe iz mode. Dužinu birajte sami, da li ćete ići do llinije vrata ili malo iznad ramena odluka je na vama. U kombinaciji sa šiškama postići ćete pravi jesenji šik izgled.

Pročitajte još: Stil koji bi trebalo da probate već danas, a biće glavni deo mode za jesen 2021. godine (FOTO)

Zavesa šiške

Frizura koju su tokom godine ponele brojne poznate ličnosti. Postale su izuzetno popularne, a pored njihove opuštenosti, sada imamo i strogo razmaknute šiške koje će u kombinaciji sa ravnom kosom odlično izgledati. Frizeri ističu da zavesa šiške mogu da se prilagode svakom obliku lica, a razdeljak možete da napravite na sredili ili sa strane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU




 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.