Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Хаљина ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ и СВА ГОДИШЊА ДОБА: ПЕТ начина на које Парижанке носе чувену "СЛИП" хаљину (ФОТО/ВИДЕО)

Свилену "слип" хаљину можете носити и зими, и лети, и изгледати елегантно али и опуштено.

1627890529_naslovna.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe
Oglas

Свилена "слип" хаљина је пре пар година дошла из спаваћих соба на велика модна врата, и од тада спада у један од најтраженијих али и најпрактичнијих модела хаљине.

Због свог једноставног кроја стилизује се врло лако, и можете је носити у разним приликама - од вечера и прослава које захтевају елегантније облачење, па све до урбаних, уличних стилова.

Прочитајте још: РЕШЕЊЕ ЗА НИСКЕ ДАМЕ:Три савета како да изгледате минимум 15 ЦМ ВИШЕ него што заиста јесте (ФОТО)

Још једна ствар због које је свилена "слип" хаљина идеална јесу годишња доба. Без обзира на материјал од којег је направљена, ова хаљина није резервисана само за лето, већ и за зиму, као и јесен.

Парижанке обожавају свилену "слип" хаљину, а уз ових пет савета можете изгледати као оне.

"Слип" хаљину можете обући уколико желите да изгледате елегантно. Уз сандале на потпетицу и дискретан накит изгледаћете префињено.

Међутим, "слип" хаљина у комбинацији са другим комадима гардеробе изгледа у потпуности другачије.

Прочитајте још: РОЛКЕ нису резервисане само за хладније дане: Три савета како да носите овај МОДНИ КЛАСИК током лета (ФОТО)

"Слип" хаљина и тексас јакна

За прохладне ноћи изаберите лагану "слип" хаљину, и преко ње обуците тексас јакну. Изгледаћете нежно, али са дозом бунта.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe

"Слип" хаљина и рокерска мајица

Иако овај спој звучи неспојиво, у стварности није тако. Ако преко "слип" хаљине обучере мајицу у рок или панк стилу, засигурно ћете изгледати шик и урбано.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe

"Слип" хаљина и мантил

Уколико желите да изгледате отмено, "слип" хаљину можете носити уз мантил. У овој комбинацији мамићете погледе где год се појавите.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe

"Слип" хаљина и мушки сако

Ово је омиљена комбинација на улицама Париза, и доказ да се може изгледати беспрекорно у различитим кројевима.

Парижанке воле да експериментишу када је мода у питању, а ово је једна од успешнијих модних комбинација.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe

"Слип" хаљина и џемпер

Због свиле или сатена, лаганог материјала од којег се ова хаљина и прави, стиче се утисак да је резервисана само за топлије дане.

Међутим, "слип" хаљина изгледа прелепо када преко ње обучете и џемпер, и обујете чизмице.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ParisianVibe

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas