Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

РОЛКЕ нису резервисане само за хладније дане: Три савета како да носите овај МОДНИ КЛАСИК током лета (ФОТО)

Иако је многима ролка асоцијација на топли џемпер током зиме, можете је носити и током лета.

1626888705_rolka.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Сyдне Суммер
Oglas

Ролка је настала крајем деветнаестог века, и у почетку је била намењена поло играчима. Међутим, почетком двадесетог века, европски креатори увели су је на модну сцену.

Док је снимала филм у Паризу, глумица Одри Хепберн заволела је црну ролку, коју је потом носила и у Холивуду, где су се многи трудили да копирају њен беспрекоран модни стил.

Прочитајте још: Заборавите на мараме, летњи ПОНЧО је прави ХИТ ОВЕ СЕЗОНЕ: Идеалан и за плажу и за вечерњи аутфит (ФОТО/ВИДЕО)

Након класичне црне ролке, постале су популарне и оне у јарким бојама, а до данас се оваква крагна може наћи не само на џемперерима, већ и на мајицама, блузама, хаљинама, па и комбинезонима.

Ролке су идеалне ако желите да изгледате префињено и елегантно.

Ова крагна није резервисана само за симу, већ и за лето, и идеална је за оне даме које не воле дубок деколте.

Хаљине са ролком

Лагане летње хаљинице које имају ролка крагну изгледају елегантно и романтично у исто време. Било да се одлучите за шарену, или пак једнобојну, нећете погрешити.

Такође, ролка хаљине су лаке за комбиновање - ако се одлучите за вечерњи излазак, можете обути сандале на штиклу, а ако их носите у дневној варијанти, лепо ће ићи и уз патике или пак папуче.

Бела ролка без рукава

Бела је једна од омиљених летњих боја, а захваљујући једноставном кроју беле ролка блузе, можете је носити уз панталоне, фармерке, тексас сукњу, или шортс.

Такође, у овом случају елеганција зависи од материјала - ако је у питању кежуал варијанта, одаберите памучну ролку, а ако желите да изгледате елегантније одлучите се за лан.

Прочитајте још: 5 модела папуча које су елегантније од сандала: Ево како да их носите (ФОТО)

Ланене беле ролке су идеалне и за посао - сведене су, формалне, одају утисак озбиљности, а беома су удобне и пријатне за ношење.

Ролка од тила

За разлику од класичних, ролка од тила је доста смелија јер је прозирна.

Иако звучи парадоксално, ролка од тила се носи када желите на дискретан начин да истакнете деколте.

Ако је искомбинујете са елегантним панталонама, нећете изгледати вулгарно, већ изазовно, али и са дозом елеганције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas