· · Коментари: 0

Имате тело у облику крушке? Ови кројеви су за избегавање

Уколико имате шире бокове, али мања рамена онда вероватно имате крушкасти облик грађе

1656232718_girl-864107_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Приликом облачења важно је да пратимо силуету нашег тела јер ћемо на тај начин изгледати најбоље.

Тело у облику крушке и облачење

Како бисте изгледали пропорционалније, одлучите се за одец́у која ц́е да уравнотежи ваше тело. Препоручују се панталоне широких ногавица или хаљине и сукње А кроја. Предност ширих панталона је што ц́е вам струк визуелно бити мањи. Уколико не волите овакав крој панталона можете и оне које су уже, али са лабавијим горњим делом.

Прочитајте још: Четири начина која ће вам помоћи да УКЛОНИТЕ СТРИЈЕ: Методе без трошења велике суме новца и времена

Када је реч о обући ципеле са шпицастим врхом одлично ће вам пристајати. Све ово ради заједно како би се изједначиле ваше пропорције, пише Тхе Лист.

 Шта треба да избегавате ако вам је тело у облику крушке

Не морате да обрац́ате пажњу на правила, али неке силуете су ласкавије од других. Ако је ваш главни циљ равнотежа, избегавајте светлије боје на доњој половини и држите се тамних фармерки. Избегавајте уске доње делове јер ц́е имати супротан ефекат и нагласити ваше бокове. Каишеве стављајте око струка, а не на боковима. И, наравно, увек треба да имате на уму да носите оно у чему се осећате лепо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.