· · Komentari: 0

Imate telo u obliku kruške? Ovi krojevi su za izbegavanje

Ukoliko imate šire bokove, ali manja ramena onda verovatno imate kruškasti oblik građe

1656232718_girl-864107_1280.jpg
Foto: pixabay

Prilikom oblačenja važno je da pratimo siluetu našeg tela jer ćemo na taj način izgledati najbolje.

Telo u obliku kruške i oblačenje

Kako biste izgledali proporcionalnije, odlučite se za odeću koja će da uravnoteži vaše telo. Preporučuju se pantalone širokih nogavica ili haljine i suknje A kroja. Prednost širih pantalona je što će vam struk vizuelno biti manji. Ukoliko ne volite ovakav kroj pantalona možete i one koje su uže, ali sa labavijim gornjim delom.

Pročitajte još: Četiri načina koja će vam pomoći da UKLONITE STRIJE: Metode bez trošenja velike sume novca i vremena

Kada je reč o obući cipele sa špicastim vrhom odlično će vam pristajati. Sve ovo radi zajedno kako bi se izjednačile vaše proporcije, piše The List.

 Šta treba da izbegavate ako vam je telo u obliku kruške

Ne morate da obraćate pažnju na pravila, ali neke siluete su laskavije od drugih. Ako je vaš glavni cilj ravnoteža, izbegavajte svetlije boje na donjoj polovini i držite se tamnih farmerki. Izbegavajte uske donje delove jer će imati suprotan efekat i naglasiti vaše bokove. Kaiševe stavljajte oko struka, a ne na bokovima. I, naravno, uvek treba da imate na umu da nosite ono u čemu se osećate lepo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.