Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКАЊЕ

Исток или Запад: Који сте ви тип? Овако се шминкају жене у различитим деловима света (ВИДЕО)

Док жене у Америци покушавају да постигну секси препланули тен, Азијаткињама је најважније уз помоћ шминке и препарата за негу да добију бели, порцелански тен.

1610806533_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Лиса Елдридге
Oglas

Женама у Европи и Америци важно је да прикрију црвенило, док жене у Азији обожавају ружичаста руменила, за невин, помало дечји изглед.

Прочитајте још: Заборавите јаку шминку и наглашене обрве: Ово су 3 водећа тренда у шминкању и нези лица за 2021. годину (ФОТО)

Кад је шминкање очију у питању, жене у Јапану, Кореји и Кини воле нежне, светлуцаве сенке и танку црту на очима како би им оне изгледале веће и попримиле округли облик, а жене у Европи носе неутралне боје и боје уз које постижу смокеy еyе лоок, а мање бирају пастелне нијансе.

Код млађих жена, тежи мачкасти ајлајнер на очима обавезан је за вечерње изласке.

А шта је са уснама?

У Азији жене стављају боју на средину усана и затим ју размазују према рубовима, како би добили разиграни лоок који би младе девојке добиле кад би појеле лизалицу у боји.

Прочитајте још: Како да наносимо шминку са ШЉОКИЦАМА? Пет правила

У Европи и Америци, сви су луди за уснама Кајли Џенер, па их оцртавају преко руба и користе мат-нијансе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas