Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једна хаљина, 8 продавница, а свуда ИЗГЛЕДА РАЗЛИЧИТО! Девојка открила како нас бутици "варају" (ФОТО)

Да не поверујеш

1655060192_dhajgfgfu.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/breeelenehan
Oglas

Аустралијанка по имену Бри Ленехан узбуркала је друштвене мрежа након што је објавила фотографије које је направила истог дана, у истој одећи, али у осам различитих продавница.

У чему је трик?

Бри је поделила је серију слика на друштвеним мрежама на којима се види како су осветљење и огледала у кабинама за пресвлачење учинили да изгледа потпуно другачије у свакој од њих. Ова 25-годишњакиња се сликала у истој розе хаљини у осам различитих продавница како би доказала да су кабине и огледала у њима заправо својеврсне "оптичке илузије".

Прочитајте још: XXL цветни тренд који треба да се нађе у вашем ормару! Незаборавна модна комбинација за лето (ФОТО)

На неким фоткама се види да јако осветљење изнад главе "баца" непријатну сенку на тело, тако истичући све његове недостатне, сваку "избочину" попут стомака или "јастучића" на боковима. Бри је рекла да је приметила да се огледала у свлачионицама разликују од продавнице до продавнице.

"Неки користе манипулацију огледалом како би преварили купце да им се учини да су виткији или виши када испробавају одећу", објаснила је она.

"Друге продавнице користе мекше осветљење да сакрију 'наслаге' које сви имамо на телу. Али, постоје и продавнице које користе широка огледала или оштро осветљење које баца сенку на тело и наглашава сваки недостатак. Ако мене питате, ја немам ништа против да ми се виде ове 'избочине'", закључила је ова Аустралијанка.

"Молим вас, не дозволите свом одразу у огледалу да вам поквари дан. Ви сте много више од свог изгледа", истакла је.

Бри је одлучила да подели слике како би подсетила све "да се не упоређују са другима на мрежама и њиховим наводно савршеним животима и фигурама".

"Нема ничег лошег у томе да имате стомак, целулит, стрије, ожиљке, спуштене кукове или било шта друго. Вец́ина нас их има", рекла је она.

Прочитајте још: Када почињемо да изгледамо старо? Ово je првих 7 знакова да је тело почело да "пропада"

На хиљаде људи на мрежама су похвалили овај Бриин потез.

"Хвала што си ме натерала да се осећам нормално", написала је једна короница Интернета, а друга је додала: 

"Да! Осветљење у свлачионицама може да буде баш окрутно! Хвала што си нам открила о чему реч."

Бри је иначе позната по томе што воли да разбија митове о изгледу на Инстаграму, па често открива реалност иза добро испозираних фотографија. Она се не либи да покаже своје тело и како то изгледа када се прави спонтана фотографија.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas