Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

ЈЕДНОДЕЛНИ КУПАЋИ КОСТИМИ: Решење за све типове женске грађе (ФОТО)

Уколико нисте сигурни какави купаћи су идеални за вас, ово је модел са којим не можете погрешити

1653639831_kupaci-2.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Почиње сезона купаћих костима, а то многим женама представља проблем. Какве год да сте грађе и који год недостатак на свом телу желите да сакријете, једноделни купаћи су идеално решење. Осим што ће лепо стајати свим припадницама лепшег пола, они су јако модерни и атрактивни. Помоћи ће вам да истакнете делове тела које желите.

Фото: Пинтерест

Ипак, у односу на то какав тип грађе имате неки једноделни костими ће вам више, а неки мање одговарати.

Ако сте грађени у облику слова В или "обрнута пирамида" изаберите модел који је асиметричан. Можете експериментисати. Он може бити на једно раме, имати дубок деколте или бретеле које се везују на врату.

Грађа у облику слова А или "пирамида" захтева модел са корсет корпама. Може бити са или без волана.

Уколико је ваша грађа у облику слова Х или "правоугаоник" најбоље је да се одлучите за костим који је префињенијег кроја, израженог деколтеа или занимљивог и упадљивог принта. Ако носите већи број можете се определити и за трикини.

Жене које су грађене у облику слова X или "пешчаник" треба да бирају моделе са комбинацијом материјала или неким исеченим, провидним деловима.

Даме са грађом слова О, односно "округлом" се најчешће опредељују за овај модел. Он им лепо уобличи фигуру и покрије потребне делове. Изаберите једнобојне моделе који имају жичану подршку и деколте и не можете погрешити.

Фото: Пинтерест

Што се тиче боје, ако имате топао и таман тен боље ће вам стајати топле боје. Маслинасто зелена, беж, браон или наранџаста, као и шарени модели ће истаћи вашу боју косе, очију и тена. Уколико имате светлији тен, као и косу и очи више ће вам одговарати хладније боје попут плаве, љубичасте или зелене. Бела и црна боја су избор са којим нећете погрешити, какав год тен да имате. 

Прочитајте још: Три грешке због којих жене купују ЦИПЕЛЕ које им НИСУ ПОТРЕБНЕ

Иако се старије жене пре одлучују за овакве купаће костиме, они су веома популарни и међу млађим генерацијама. Велики избор, различите боје и варијанте омогућавају свима да нађу свој савршени модел.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas