Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да изаберете савршене ФАРМЕРКЕ? Ово је први знак да вам не одговарају

На шта прво треба да обратимо пажњу приликом одабира

1712065611_shutterstock_2103159965.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фармерке су саставни део готово сваког гардеробера, али није лако пронаћи пар који вам савршено пристаје. Оне које вам добро стоје напред су вам можда широке позади или имају краће ногавице него што би требало.

- Најважније је да се осећате добро у ономе што носите - рекла је Елизабет Дејви, стручњак за тексас за Хуфф Пост. 

Дизајнери се слажу да добро пристајање генерално значи да можете удобно да седите и крећете се, а да се фармерке не подижу, спуштају или ограничавају кретање. Објашњава да фармерке које добро пристају „добро се обрубљују око струка без потребе за каишем да би се држале горе, пружају удобност и покретљивост без претераног затезања или врец́астости и ласкају вашем телу у складу са предвиђеним стилом и кројем“.

Водите се мерама, а не величином

Произвођачи тексаса не користе стандардне величине, што може отежати куповину фармерки - рекао је Дејви. Чак и када је у питању исти бренд, иста величина може се другачије уклапати у различит стил.

Зато је увек боља опција да обратите пажњу на табелу величина произвођача.

Не постоји једна облик тела, па је немогуће да произвођачи направе једноставну листу величина која ће моћи да се примењује на све. Међутим, тражење стилова креираних за ваш тип тела, може помоћи.

Такође је неопходно обратити пажњу на то како вам пристаје задњи део фармерки.

- Никада не би требало да буде празнина у појасу. Ако се сагнете и постоји велика празнина, онда вам те фармерке не одговарају - објашњава дизајнер.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas