Oglas
· · Komentari: 0

Kako da izaberete savršene FARMERKE? Ovo je prvi znak da vam ne odgovaraju

Na šta prvo treba da obratimo pažnju prilikom odabira

1712065611_shutterstock_2103159965.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Farmerke su sastavni deo gotovo svakog garderobera, ali nije lako pronaći par koji vam savršeno pristaje. One koje vam dobro stoje napred su vam možda široke pozadi ili imaju kraće nogavice nego što bi trebalo.

- Najvažnije je da se osećate dobro u onome što nosite - rekla je Elizabet Dejvi, stručnjak za teksas za Huff Post. 

Dizajneri se slažu da dobro pristajanje generalno znači da možete udobno da sedite i krećete se, a da se farmerke ne podižu, spuštaju ili ograničavaju kretanje. Objašnjava da farmerke koje dobro pristaju „dobro se obrubljuju oko struka bez potrebe za kaišem da bi se držale gore, pružaju udobnost i pokretljivost bez preteranog zatezanja ili vrećastosti i laskaju vašem telu u skladu sa predviđenim stilom i krojem“.

Vodite se merama, a ne veličinom

Proizvođači teksasa ne koriste standardne veličine, što može otežati kupovinu farmerki - rekao je Dejvi. Čak i kada je u pitanju isti brend, ista veličina može se drugačije uklapati u različit stil.

Zato je uvek bolja opcija da obratite pažnju na tabelu veličina proizvođača.

Ne postoji jedna oblik tela, pa je nemoguće da proizvođači naprave jednostavnu listu veličina koja će moći da se primenjuje na sve. Međutim, traženje stilova kreiranih za vaš tip tela, može pomoći.

Takođe je neophodno obratiti pažnju na to kako vam pristaje zadnji deo farmerki.

- Nikada ne bi trebalo da bude praznina u pojasu. Ako se sagnete i postoji velika praznina, onda vam te farmerke ne odgovaraju - objašnjava dizajner.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas