· · Коментари: 0
ШМИНКА

Како да ПУДЕР изгледа природно без ЕФЕКТА МАСКЕ? Трик је једноставан

Таман што сте коначно изабрале одговарајућу нијансу пудера, схватиле сте да на кожи изгледа тешко и да делује попут маске за лице.

1596795525_Depositphotos_227203072_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Не брините, само пратите упутства која смо вам припремили.

Да ли сте једна од оних које стално купују различите пудере, али никако да пронађу онај који делује природно на кожи? Знамо, и ми имамо тај проблем.

Прочитајте још: РАЈ ЗА СРБЕ! Ако ОВДЕ летујете добијате бесплатне лежаљке, сунцобране и пешкире, а ДВОЈЕ ДЕЦЕ НЕ ПЛАЋА НИШТА
 

Фото: Пиxабаy

Једноставан трик који гарантује природан изглед пудера на лицу крије се у, ни мање ни више - уљу. Наиме, све што треба да урадите је да приликом наношења пудера у њега додате капљицу уља.

Препоручује се бадемово или уље јојобе!

Маке-уп стручњаци препоручују бадемово или уље јојобе, али истичу и да нећете погрешити ако одаберете и било које друго беаутy уље, по свом укусу.

Прочитајте још: МАЊЕ ЈЕ ВИШЕ, како да са МИНИМАЛНО ШМИНКЕ постигнете оно што желите

Када уље додате пудеру он мења текстуру и постаје глаткији, па га је лакше нанети и размазати га по лицу, што значи и да ће вам требати мања количина, а резултат ће бити беспрекоран и блистав тен који изгледа потпуно природно као да уопште немате пудер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.