Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Смањимо боре испод очију: Једноставне рутине које треба да постану део нашег дана

Боре испод очију су нормалан, потпуно природан део старења, можете предузети кораке да их минимизирате тако што ц́ете укључити креме против бора око очију у своју рутину неге коже и практиковати превентивне методе начина живота.

1648196904_beautiful-g0a9aea340_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Брига о подочњацима и финим борама око очију један је од кључних фактора спречавања превременог старења. Неколико корисних савета би требало да унесемо у дневне рутине.

Вежбање лица

Одређене вежбе за лице или како се популарно називају "јога за лице", показале су се ефикасним у стимулисању протока крви и затезању коже испод очију.

- Јога за лице је серија масажа лица која укључује померање и изоловање мишиц́а лица за тонирање и вежбање - каже Тејлор Ворден, естетичар славних личности.

Добра страна овога је што то можете да урадите било где и у било које време.

Прочитајте још: Направите сами маску за заноктице: Потребна су вам 3 састојка, а маже се пред спавање

Нежан пилинг

Постоје различита мишљења о пилингу испод очију. Међутим, козметичари су се сложили да би требало да радимо пилинг, али са минималним притиском. За деликатно подручје као што је подручје испод очију, важно је да будемо посебно нежни. Оваква врста третмана уклониће сувоц́у тако да ће кожа изгледати свежије, а крема може да има боље резултате.

Нежно уклањање шминке

Кожа испод очију је много деликатнија од коже на било ком другом месту. Дерматолози препоручују да памучне јастучуиће, марамицама за скидање шминке или снажно трљање рукама треба да избегавамо. У сврху против старења, вец́ина дерматолога препоручује балзам за чишц́ење. Нежно умасирајте балзам кружним покретима, а када шминка почне да се разграђује, исперите млечну текстуру топлом водом. Супротно од онога што смо радили, зар не?

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas