· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Каква ти је ФРИЗУРА, такав ти је КАРАКТЕР! Проверите шта облик ваше косе говори о вама

Природа у великој мери предодређује изглед наше косе, али начин како је носимо открива много о нама самима

friyura.jpg
Фото: Pixabay

Сваког дана када устанемо трудимо се да наместимо нашу косу тако да, када се следећи пут погледамо у огледалу, свака длака буде на свом месту.

Овом идеалу тежи свака жена, али на различите начине уређује своју фризуру. Ковржава, коса пуна волумена, исправљена или увек савијена у уредну пунђу. Иако се нашој коси многи могу дивети, само неки знају да фризура говори много о карактеру и особинама особе која је носи.

Прочитајте још: Ближи се ЛЕТО: Погледајте које боје КАРМИНА ће носити ДАМЕ ове сезоне

Ипсрављена, испеглана коса

Равна коса идеална је фризура за сва годишња доба, чак и у ситуацијама са великом влагом напољу, добро испеглана коса остаће на свом месту.

Прочитајте још: Сигурно сте ОВО радили свом лицу, а не сањате колико је то ОПАСНО

Жене са равном косом одају утисак високе професионалности и боље су организованије од ћена са коврчавим власима. Међутим, жене са глатком косом делују строжие, посебно када овако исправљено косу скупе у високи реп. 

Фото: Pixabay

Прочитајте још: Носите га и уз ПАТИКЕ и уз ПОТПЕТИЦЕ! Да ли знате шта је MUST HAVE ове сезоне?! (Фото)

Коврџава коса

Многе жене барем једнос су окушале срећу у коврџању своје косе, било да је она природно потпуно исправљена или је реч о непослушној коси. Са друге стране, жене са природно коврчавом косом боре се са обуздавањем исте, док им околона завиди на феноменалном волумену.

Наиме, жене са коврџавом косу делују увек расположено, заиграно, романтично и женствено. Осим тога, зраче неком динамиком и гламуром у исто време. У поређењу са женама са равном косом, даме са коврама делују креативније, страственије и екстравагантније.

Прочитајте јошКако наносите крему на лице? Уколико то чините на ПОГРЕШАН НАЧИН, можете ОШТЕТИТИ КОЖУ

Коса пуна волумена

Волуменизована и густа коса не може се избећи ни у једном филму или реклами. Овај тип косе одређује природа, а то је уједно и сан сваке жене! Свеједно у које доба дана, таква коса увек изгледа савршено.

Жена са оваквом косом делује врло еротично, снажно и енергично. Осим тога, делује младалачки и здраво.

Прочитајте још: О, НЕ! У моду се враћају ВРУЋЕ МУШКЕ ПАНТАЛОНЕ и жене НИСУ СРЕЋНЕ због тога

Танка коса

Док је густа и коса пуна волумена коса сан сваке жене, неке се морају борити са фином или танком косом. Таква је коса супротност од густе и дебеле косе, јер готово да нема волумена и делује некако спљоштено.

Међутим, уз лагане „валове“ или фенирање може изгледати фантастично. Жене са оваквом косом одишу суптилносшћу и женственошћу, али и истовремено привлаче пажњу фино израженим цртама лице који се осликавају испод косе.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.