Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Као да сте тек изашли из фризерског салона: Пробајте овај трик и коса ће вам добити потребан ВОЛУМЕН (ВИДЕО)

Нови начин за стилизовање косе за који вам је потребно само пар минута

1661415861_pexels-element-digital-973401.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Корисници Инстаграма и ТикТока редовно са пратиоцима деле једноставне савете за лепоту или моду. Овог пута реч је о стилизовању косе, да изгледа гушће и са више волумена.

Овај начин назива се "штипање косе".

На Инстаграму шминкеркеа и фризерка Емма Цхен открила је трик који професионалци изнова и изнова користе како би створили ту невероватно разбарушену текстуру косе коју све чешће виђамо на друштвеним мрежама али и на црвеном тепиху. Иако је реч о професионалној фризерки, и да вероватно немамо њене способности за прављење фризура, сматрамо да ћемо овај трик успети да савладамо.

Емма објашњава да не додајете превише производа за сјај и учвршћивање косе како не бисте претерали. „Коришц́ење превише производа понекад може бити једнако лоше као да не користите ниједан производ. Коса постаје отежана и превише крута“, додаје она. 

Прочитајте још: Цео живот сте погрешно наносили лак за косу: Испробајте ову технику и локне ће вам изгледати савршено (ВИДЕО)

''Штипање'' праменова одозго са мало производа за текстуру додаће волумен и димензију, те учинити да изгледате као Францускиње, које су увек тако једноставне а тако шик.

Поред повећаног волумена који ћете добити, велика предност овог трика је што не морате да будете испред огледала са свим својим алатима за обликовање. Ово је трик који можете користити било где, у било које време, да освежите своју фризуру.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas