Oglas
· · Komentari: 0

Kao da ste tek izašli iz frizerskog salona: Probajte ovaj trik i kosa će vam dobiti potreban VOLUMEN (VIDEO)

Novi način za stilizovanje kose za koji vam je potrebno samo par minuta

1661415861_pexels-element-digital-973401.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Korisnici Instagrama i TikToka redovno sa pratiocima dele jednostavne savete za lepotu ili modu. Ovog puta reč je o stilizovanju kose, da izgleda gušće i sa više volumena.

Ovaj način naziva se "štipanje kose".

Na Instagramu šminkerkea i frizerka Emma Chen otkrila je trik koji profesionalci iznova i iznova koriste kako bi stvorili tu neverovatno razbarušenu teksturu kose koju sve češće viđamo na društvenim mrežama ali i na crvenom tepihu. Iako je reč o profesionalnoj frizerki, i da verovatno nemamo njene sposobnosti za pravljenje frizura, smatramo da ćemo ovaj trik uspeti da savladamo.

Emma objašnjava da ne dodajete previše proizvoda za sjaj i učvršćivanje kose kako ne biste preterali. „Korišćenje previše proizvoda ponekad može biti jednako loše kao da ne koristite nijedan proizvod. Kosa postaje otežana i previše kruta“, dodaje ona. 

Pročitajte još: Ceo život ste pogrešno nanosili lak za kosu: Isprobajte ovu tehniku i lokne će vam izgledati savršeno (VIDEO)

''Štipanje'' pramenova odozgo sa malo proizvoda za teksturu dodaće volumen i dimenziju, te učiniti da izgledate kao Francuskinje, koje su uvek tako jednostavne a tako šik.

Pored povećanog volumena koji ćete dobiti, velika prednost ovog trika je što ne morate da budete ispred ogledala sa svim svojim alatima za oblikovanje. Ovo je trik koji možete koristiti bilo gde, u bilo koje vreme, da osvežite svoju frizuru.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas