Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода 2021

Комад који је ОБЕЛЕЖИО моду 2021. године: Направиле су освежење у ормарима, а носимо их и у 2022. (ФОТО)

Па, да сумирамо модне утиске за 2021. годину.

1640781769_shutterstock_1608366781.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи стари трендови 80-их и 90-их су се враћали током свих годишњих доба, сваки је пронашао свој кутак у ормарима жена широм света. Било је ту свилених хаљина, твида, дугих сакоа, плиша, удобне и растерећене моде... Али, ако баш морамо да изаберемо комад који је обележио целу годину бирамо - панталоне широких ногавица.

Панталоне широких ногавица и високог струка вратиле су се почетком године, онако тихо и ненаметљиво. Толико да нисмо сигурни када смо тачно сви почели да их носимо, само су ођедном преплавиле улице. Дошле су као освежење које је моди било неопходно. Недостајало нам је да искорачимо из година и година проведених у уским ногавицама.

Прочитајте још: Фризура за 2022. годину: Шта су ПРОЗИРНЕ ШИШКЕ? Долазе из Азије и жене их обожавају (ФОТО)

Панталоне широких ногавица и високог струка вратиле су се почетком године и верујемо да неће скоро ићи са модне сцене.

Могу да их носе сви, а недавно су добиле и своју другу половину, враћену на сцену - звонасте ногавице. Сада заиста можемо да бирамо.

Широке фармерке прилагођавају се свим приликама, па ћете им у дану сигурно наћи адекватно место.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas