Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље фризуре за жене преко 50 година које имају танку косу: Учиниће да изгледате млађе

Да ли сте увек задовољни фризуром или се нервирате због танке косе? Ако вам се природно стањује или опада са годинама , на срећу постоји много начина да додате више волумена

1699018938_shutterstock_1653744181.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Професионални фризери и стручњаци открили су нам три ванвременске и популарне фризуре које ћете испробати ове јесени, а које ће сакрити знаке проређивања и елегантно истакнути ваше лице.

Сазнајте које су 3 најбоље фризуре за танку косу, а поготово ако имате преко 50 година.

1. Дуги, скривени праменови

За оне који желе да задрже дужину, али се и боре са природно танком или равном косом, фризери препоручују суптилне слојеве дугих праменова. Коса ће вам изгледати гушће, здравије и са више волумена.

2. Таласаста боб фризура са шишкама

Ова младалачка фризура погодна је за танку, али и за густу косу. Највише одговара женама у зрелим годинама јер им сакрива боре и чини да изгледају млађе. Шишке које се раздвајају на средини, истичу очи и јагодице.

3. "Фудбалерка" у комбинацији са пикси шишањем

Ако не можете да се одлучите између потпуног, класичног пиксија или мало дужег, слојевитог шишања са "завеса" шишкама (ципал), онда је ово савршено решење за вас. Крој је нешто дужи од типичне пикси фризуре, али краћи од ципала, док и даље садржи изглед и волумен оба стила. Овак

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas