Oglas
· · Komentari: 0

Najbolje frizure za žene preko 50 godina koje imaju tanku kosu: Učiniće da izgledate mlađe

Da li ste uvek zadovoljni frizurom ili se nervirate zbog tanke kose? Ako vam se prirodno stanjuje ili opada sa godinama , na sreću postoji mnogo načina da dodate više volumena

1699018938_shutterstock_1653744181.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Profesionalni frizeri i stručnjaci otkrili su nam tri vanvremenske i popularne frizure koje ćete isprobati ove jeseni, a koje će sakriti znake proređivanja i elegantno istaknuti vaše lice.

Saznajte koje su 3 najbolje frizure za tanku kosu, a pogotovo ako imate preko 50 godina.

1. Dugi, skriveni pramenovi

Za one koji žele da zadrže dužinu, ali se i bore sa prirodno tankom ili ravnom kosom, frizeri preporučuju suptilne slojeve dugih pramenova. Kosa će vam izgledati gušće, zdravije i sa više volumena.

2. Talasasta bob frizura sa šiškama

Ova mladalačka frizura pogodna je za tanku, ali i za gustu kosu. Najviše odgovara ženama u zrelim godinama jer im sakriva bore i čini da izgledaju mlađe. Šiške koje se razdvajaju na sredini, ističu oči i jagodice.

3. "Fudbalerka" u kombinaciji sa piksi šišanjem

Ako ne možete da se odlučite između potpunog, klasičnog piksija ili malo dužeg, slojevitog šišanja sa "zavesa" šiškama (cipal), onda je ovo savršeno rešenje za vas. Kroj je nešto duži od tipične piksi frizure, ali kraći od cipala, dok i dalje sadrži izgled i volumen oba stila. Ovak

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas