Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље мирисне ноте за лето: Стручњаци саветују да према њима бирамо парфеме

Лето је одмах из угла, што је одличан изговор да изаберете нови препознатљиви мирис сезоне.

1717585689_shutterstock_2102385496-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Од цветних до цитрусних нота, могуц́ности су бескрајне када је у питању летњи мирис. Шта кажу стручњаци, које су најбоље мирисне ноте за летњу сезону?

Цитруси

Од наранџе, лимуна, грејпфрута и још много тога, све ноте цитрусног мириса пружају освежавајући мирис.

- Светле ноте попут мандарине, лимуна или хрскаве јабуке су увек привлачне и одличан су додатак светлим цветовима попут беле фрезије, јасмина или неролија - објашњава Џојс Барнс стручњак за парфеме.

Кокос

Мирисне ноте кокоса одражавају тропски осец́ај. Овај слатки и кремасти мирис се слаже са цветним, чинец́и га лаганим женственим осец́ајем.

Јасмин

Према Барнсу, ноте мириса јасмина дају енергију и свежину.

Гарденија

Мирисне ноте гарденије састоје се од јаких, женствених и цветних мириса. Ако волите осец́ај свежине током врелог летњег дана, одлучите се за парфем са нотом гарденије.

Хибискус

Хибискус има сладак, тропски и цветни осец́ај. Ако желите да мирис тропског хибискуса траје дуже током лета, Бејнс предлаже прскање парфема на вашу одец́у поред коже јер то може помоц́и да парфем траје на топлоти, посебно док се знојите.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas