Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Најбољи начини да стилизујете ПОЦЕПАНЕ ФАРМЕРКЕ: Са овим комадом можете да их носите и на посао (ФОТО)

Поцепане фармерке могу да се понесу на много начина

1662800006_woman-gd8c6d07b8_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када нису сигурни шта желе да обуку људи се све више окрећу фармеркама као једноставном решењу.

Трендови тексаса долазе и одлазе, као што можемо да видимо уске фармерке су годинама апсолутно владале нашим ормарима, а онда су их сменили модели широких ногавица, а рекло би се да ће се задржати. 

Ипак, један тренд у свету панталона од тексаса дефинитно остаје - поцепане фармерке. Поцепане фармерке могу да се прилагоде свакој прилици, али уз пажљиво одабран остатак гардеробе.

Порчитајте још: Материјал који ће нас освојити на јесен: Враћа елеганцију и грациозност, а 90-их су га жене обожавале (ФОТО)

Поцепане фармерке за посао

Моги верују да поцепане фармерке нису прикладне за посао, што није неистина, али уз неколико трикова можете да  их носите. Једна увек савршена опција која вас никада неће изневерити је њихово ношење са блејзером. Ово је сигуран начин да изгледате професионално. Уколико им додате пар потпетица добићете још елегантнији изглед са којим нема грешке.

У случају да желите да их носите у изласку, постоји читав низ начина да то урадите. Уколико бисте да то не буде већ виђено, можете да пронађете поцепане фармерке у крем боји и упарите их са црном мајицом, сандалама са високим потрпетицама и неком занимљивом торбом. Такође, поцепане фармерке савршено ће се сложити и са великом кошуљом у јаркој нијанси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas