· · Komentari: 0

Materijal koji će nas osvojiti na jesen: Vraća eleganciju i gracioznost, a 90-ih su ga žene obožavale (FOTO)

Leto je na izmaku, a samim tim vreme je da razmišljamo o novo/starim jesenjim trendovima koji nam polako, ali sigurno dolaze

1662544212_portrait-g30d6fe415_1280.jpg
Foto: Pixabay

Glavni nosioci trenda biće materijali, a ove sezone malo se razlikuju od prethodne jeseni. Sada nam direktno iz 90-ih dolazi neprevaziđeni pliš. Tako da, ukoliko ste za sofisticiranu jesen ovaj materijal treba da se nađe u vašem ormaru.

Sigurno će vam doneti željene poglede, a pruža bezvremenski osećaj za stil.

Pročitajte još: Izračunajte IDEALNU visinu potpetica: U njima vas noge neće boleti

Pliš se našao u većini kolekciji na nedelji visoke mode za jesen 2022. Iako možda na prvi pogled izgleda teško za kombinovanje, uz malo truda nećete da napravite grešku.

Blejzer od pliša

Ako su vam dosadili klasični materijali sakoa, unesite promenu. Plišani sakoi u kombinaciji sa jednostavnim odabirom ostatka odeće mogu da izgledaju uglađeno i daju profesionalni izgled. Ove sezone ponesite ih uz široke pantalone ili ležerne farmerke uz jednostavnu majicu ili košulju.

Haljina od pliša

Ovakav model definitivno je zaslužio vašu pažnju. Ako ste u potrazi za toaletom za jesenje venčanje ili izlazak sa haljinom od pliša nema greške. Samo budite pažljivi, kod pliša je "malo, mnogo". Odlučite se za umeren ostatak izgleda, dakle, mat cipele, uglađena kosa i jednostavna šminka.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.