Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
природна нега

Направите сами шампон за оштећену, суву и косу склону опадању: Потребне су вам ове магичне биљке и мало времена (РЕЦЕПТ)

Брз хемикалија и потпуно природно

1649321095_cream-gd866dd704_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Коприва и раставић су биљке које могу да обнове оштећене власи, стимулишу раст косе, ојачају фоликулу длаке и учине вашу косу сјајном и једром. Такође, изузетно могу помоћи и ако имате перут. Да бисте потпуно ојачали и обновили вашу косу потребно је да додате још нека уља попут јојобиног, као и гела од алоје вере.

Састојци.

  • 3 врха свежег раставића или 2 кашике сушеног раставића
  • 20 листова младе коприве
  • 1 кашика уља јојобе
  • 6 до 8 капи аргановог уља
  •  2 кашике гела од алоја вере
  • 4 капи есенцијалног уља рузмарина
  • 4 капи есенцијалног уља чајевца
  •  4 каши есенцијалног уља чајевца пеперминта
  •  1/8 кашичице спирулине

Прочитајте још: ФЕЈСЛИФТИНГ помоћу ШМИНКЕ: Подмладите себе уз помоћ овог једноставног ТРИКА! (ВИДЕО)

Припрема:

  1.  Корпиву и раставић убаците у већу посуду, па прелијте прокључалом водом. Осавите прокључалу воду и поменуте биљке да се охладе.
  2. Сва уља са списка, заједно са спирулином помешајте у одвојеној посуди.
  3. Процедите воду са копривом и раставићем, па онда помешајте са смесом од уља и спирулином.
  4. Све добро измешајте па преспите у стаклену или другу боцу.
  5. Користите на уобичајен начин направљени шампон и трудите се да не испирате сувише врелом воду косу.

Опрез: Уколико имате проблема са кодом или кожом главе најбоље би било да се посаветујете са стручним лицем.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas