Oglas
· · Komentari: 0

FEJSLIFTING pomoću ŠMINKE: Podmladite sebe uz pomoć ovog jednostavnog TRIKA! (VIDEO)

U poslednje vreme viđamo gomilu snimaka na društvenim mrežama o tome kako da nanesete šminku da bi vaše lice izgledalo "podignutije". A sa ovom tehnikom, shvatićete i najjednostavniji trik može napraviti ogromnu razliku.

1649178419_mejkup.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Nikol Johnson
Oglas

Deo zabave nošenja šminke je mogućnost da se igrate i naglasite svoje vrline, a sakrijete "mane". Ako jednog dana poželite da preuveličate izgled svojih usana, malo olovke iznad linije usana može i već ste stvorili iluziju da su vam usne napumpanije! 

Pročitajte još: Podmladite oči šminkom: Najbolje tehnike šminkanja zrele kože

Šminka je vredan alat, koji nudi beskrajne načine da poboljšate lepotu i naglasite najbolje crte lica i prekrijete nedostatke. Naravno, ako znate pravilno da je koristite, jer nekad možete stvoriti baš suprotan efekat, ako sene šminkate u skladu sa onim što je najbolje za vaše lice! 

 Pa i pored toga se možemo susresti sa dilemama o našoj lepoti, pogotovo kako starimo i padaju nam ideje o nekim zahvatima na pamet.  Ali, pre nego što se odlučite za skupo rešenje za svoju lepotu, možda postoji pristupačna i jednostavnija alrternativa! 

Naime, ako želite da podmladite i zategnete svoje lice, odnosno uradite "fejslifting", to možete uraditi pomoću ovog jednostavnog trika: 

Kao što vidite, leva strana lica izgleda zategnutije posle samo jednog minuta i tri poteza četkice!  Šta god da je vaš cilj, uvek postoji jednostavan alat za ulepšavanje koji funkcioniše, bilo da se radi o stvaranju živopisnih očiju olovkom za oči, privlačenju pažnje na punije usne olovkom za usne ili fejsliftingom pomoću tri laka poteza! 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas