Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

НОВИ ТРЕНД ВЕНЧАНИЦА: Сви су изненађени, а мишљења подељена (ФОТО)

Младе ће морати да се поздраве са традиционалним венчаницама ако желе да буду у тренду

1654166452_d95c88eb0d003283706f2b0a18f46499.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

С обзиром на то да су током периода короне многа венчања отказивана и церемоније биле формалне, младе су се опредељивале за нешто мање свечане варијанте, за неке краће хаљине или комбинезоне, а појавиле су се и црне венчанице. Тренд црних венчаница је постао веома популаран и све већи број девојака се одлучује за њих. Продаја им се удвостручила у последњих годину дана. 

Фото: Пинтерест

Када су се појавиле неки су били шокирани, неки су сматрали да су оне јако атрактивне, други да су депресивне. Свакако су привукле велику пажњу, а након што су познате, луксузне модне куће избациле ову колекцију многе будуће младе определиле су се да се удају у црном. 

Прочитајте још: Капри панталоне су нове "мом јеанс": Идеалне за све који воле удобну одећу која иде уз сваку прилику

Фото: Пинтерест

Прве црне венчанице су стигле у овај део Европе почетком прошлог века, тако да оне нису нисшта ново, већ само тренд који је поново оживео. Тада се црна сматрала најелегантнијом бојом, због чега су венчанице као елегантне модне креације управо биле црне боје. 

Традиционалне венчанице нису више оригиналне и креативне, сада је у тренду пустити машти на вољу и обући се онако како вама највише одговара без обзира на кодексе. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas