Oglas
· · Komentari: 0
moda

NOVI TREND VENČANICA: Svi su iznenađeni, a mišljenja podeljena (FOTO)

Mlade će morati da se pozdrave sa tradicionalnim venčanicama ako žele da budu u trendu

1654166452_d95c88eb0d003283706f2b0a18f46499.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

S obzirom na to da su tokom perioda korone mnoga venčanja otkazivana i ceremonije bile formalne, mlade su se opredeljivale za nešto manje svečane varijante, za neke kraće haljine ili kombinezone, a pojavile su se i crne venčanice. Trend crnih venčanica je postao veoma popularan i sve veći broj devojaka se odlučuje za njih. Prodaja im se udvostručila u poslednjih godinu dana. 

Foto: Pinterest

Kada su se pojavile neki su bili šokirani, neki su smatrali da su one jako atraktivne, drugi da su depresivne. Svakako su privukle veliku pažnju, a nakon što su poznate, luksuzne modne kuće izbacile ovu kolekciju mnoge buduće mlade opredelile su se da se udaju u crnom. 

Pročitajte još: Kapri pantalone su nove "mom jeans": Idealne za sve koji vole udobnu odeću koja ide uz svaku priliku

Foto: Pinterest

Prve crne venčanice su stigle u ovaj deo Evrope početkom prošlog veka, tako da one nisu nisšta novo, već samo trend koji je ponovo oživeo. Tada se crna smatrala najelegantnijom bojom, zbog čega su venčanice kao elegantne modne kreacije upravo bile crne boje. 

Tradicionalne venčanice nisu više originalne i kreativne, sada je u trendu pustiti mašti na volju i obući se onako kako vama najviše odgovara bez obzira na kodekse. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas