· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Отишла први пут "под нож" пре 30 година: Познати ХИРУРГ открио шта је све МАДОНА оперисала и колико је НОВЦА дала на ИЗГЛЕД (ФОТО/ВИДЕО)

Први естетски захват позната певачица имала је чак 1990. године.

1638435014_profimedia-0299946020--1-.jpg
Фото: Профимедиа

Откад је ступила на сцену давне 1982. године, позната певачица Мадона улагала је у свој изглед, због чега јој данас нико не би дао 63 године.

Она је била инспирација др Герију Линкову, пластичном хирургу који је специјалиста за лице. Он је у двадесетоминутном видео-клипу на Јутјубу објаснио које је све захвате имала Мадона током своје каријере, и колико је све то отприлике коштало.

Прочитајте још: Некада је била симбол ЛЕПОТЕ, а сада је непрепознатљива: Памела Андерсон без ШМИНКЕ прошетала улицама Малибуа (ФОТО)

Већ 1990. године, Мадона је имала први већи естески захват. Пластични хирург је приметио да јој је чело знатно више него раније. Како је објаснио, у питању је процедура подизања обрва, а самим тим се обавља захват којим се подиже кожа чеоног дела главе.

Већ 1995. године догодио се први фејслифтинг. Потом пет година касније, па све до 2010. године Мадона је радила прве верзије онога што су данас познати као филери, али почетком миленијума једини филер који је дозвољен био је колаген филер.

Међутим, ствари се озбиљније мењају од 2010. године, када је певачица још тада радила веома популарне филере који су јој направили "пуфнастији" облик лица.

Фото: Профимедиа

Гери Линков истиче да је драстична промена 2020. године последица још једног фејслифтинга, који су пратили још два фејслифтинга и сређивање капака и подочњака, а у комбинацији са претходно рађеним филерима, довели су до јако чудног облика лица.

Колико кошта Мадонин изглед?

Према његовој процени,  Мадона је од 1982. године до данас радила три фејслифтинга, три пута је подизала обрве, два пута капке, много пута убризгавала филере, а можда су током година рађени и импланти на вилици и уклањање вишка масти.

Фото: Профимедиа

Како он објашњава, један фејслифтинг кошта од 10.000 до 50.000 долара, подизање обрва од 5.000 до 30.000 долара, капци и подочњаци од 10.000 до 30.000 долара, филери од 500 до 1.500 долара по једном третману, а највероватније да је певачица имала најмање 30 убризгавања током година.

Процена је да је за њен младалачки изглед потрошено најмање 215.000 долара, без осталих третмана за подмлађивање коже.

                                ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.